Kutatási eredmények

2007. Las Vegas - Egy vizsgálat során a jelentkezőket két csoportra osztották. Az egyik csoport normál asztali sót használt, a másik Himalája sót. A tanulmány célja az volt, hogy értékelje a Himalája kristálysó biztonságosságát és hatásosságát. A kísérlet 30 napig tartott, 70 alany részvételével, akik közül 50 fogyasztott Himalája sót és 20 általános tengeri sót. Az alanyok minden reggel egy teáskanál sóoldatot fogyasztottak, melyet fél liter vízzel kellett bevenniük felkelés után, éhgyomorra. A vizsgálati alanyok nem fogyaszthattak semmilyen más italt, vitamint, étrend-kiegészítőt az elkövetkezendő fél órában. Az alanyoknak felkelés után megmérték a vérnyomását, a pulzusát, a hőmérsékletét, a légzését.

himalajan-so-2

Az eredményeket egy wellness teszt segítségével ellenőrizték, ami a sejtek egészségi állapotát követi nyomon. A tesztek alapján azoknál az embereknél, akik Himalája sót fogyasztottak magas volt a mineralizációt, kicsi az oxidatív stressz, nagy a sejtek hidratáltsága. Ezen eredményeknek köszönhetően bebizonyosodott, hogy a Himalája só normalizálja a mineralizáció folyamatát az emberi szervezetben, ezenfelül hatékonyan segít stabilizálni a pH értékeket és az oxidatív stresszet. A sejtek hidratáltsága pedig 10%-kal növekedett. A Himalája sónak nem mutatkoztak káros mellékhatásai, nincsenek ellenjavallatai és nem lép kölcsönhatásba semmilyen élelmiszerrel.

2001. Grazi Egyetem, Ausztria - A kísérlet megállapította, hogy a Himalája só fogyasztása jelentős pozitív változásokat eredményezhet a légző-, a keringési-, a szervi-, a kötőszöveti-, és az idegrendszerben. A betegek arról számoltak be, hogy javult az alvás minősége, nőtt az energiájuk és a koncentrációképességük, az agyi aktivitásuk, közben fogytak is, tudatosabbak lettek és hajuk és körmük is gyorsabban növekedett.

Himalája só 1 kg(Naturganik Himalaya só)

AkcióHimalája só durva rózsaszín 1 kg (Naturganik Himalaya só)

Naturganik Himalaya só - Több, mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik.

670 Ft
Megnézem

Himalaya Só rózsaszín1kg Paleolit

-5% Himalaya Só rózsaszín 1kg Paleolit

Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyag mentes természetes só. Szemcseméret: 0,3-0,5 mm.

Ár: 525 Ft
550 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!