Himalája sólámpa az egészséges otthonért

A Himalája sólámpa napjainkban egy igazán közkedvelt dekorációs tárgy, amely nem csak kiváló dísze lehet otthonunknak, hanem jótékony hatásait is élvezhetjük. A kristálysó lámpák ugyanis képesek megtisztítani a szobát. Mit is jelent ez pontosan? Egy egyedi párolgási folyamat során negatív töltésű ionokat juttatnak a levegőbe, amelyek semlegesítik az elektronikai cikkek miatt a légtérben a túl sok pozitív töltésű iont. Emellett pedig további jótékony hatásokkal is rendelkezik.

Ezeket próbáltuk meg a következőkben összegyűjteni.

- Alváskönnyítő, ellazító, valamint nyugtató hatású.
- Jótékony hatású a légzőszervekre, különösen nagy segítség lehet náthás, allergiás időszakban, valamint légzéskönnyítő hatása révén az asztmás betegek számára is 
   kedvező lehet. 
- Világítása kellemes hangulatot kölcsönöz, amely nyugtató és stresszoldó hatású lehet. A vörös szín pozitív hatású lehet a vérkeringési zavarok enyhítésében, 
   valamint az alacsony vérnyomásra és serkentheti a szervek működését is. 
- Vöröses sólámpák: energiával töltenek fel és aktivizáló hatással bírnak.
- A narancssárga színnel világító sólámpák kedvezően hathatnak a köhögésre, a hörghurutra, valamint hatékony segítségek lehetnek az asztmás és a reumás panaszoknál 
   egyaránt. 
- A sólámpa hatékony légtisztítóként is funkcionálhat otthonunkban.

Tehát a Himalája sólámpa nem csupán egy tetszetős dekorációs tárgy, hanem kedvezően hathat több fronton is egészségünkre. 

Kutatási eredmények Himalája sóval

2007. Las Vegas- Egy vizsgálat során a jelentkezőket két csoportra osztották. Az egyik csoport normál asztali sót használt, a másik Himalája sót. A tanulmány célja az volt, hogy értékelje a Himalája kristálysó biztonságosságát és hatásosságát. A kísérlet 30 napig tartott, 70 alany részvételével, akik közül 50 fogyasztott Himalája sót és 20 általános tengeri sót. Az alanyok minden reggel egy teáskanál sóoldatot fogyasztottak, melyet fél liter vízzel kellett bevenniük felkelés után, éhgyomorra. A vizsgálati alanyok nem fogyaszthattak semmilyen más italt, vitamint, étrend-kiegészítőt az elkövetkezendő fél órában. Az alanyoknak felkelés után megmérték a vérnyomását, a pulzusát, a hőmérsékletét, a légzését.

Az eredményeket egy wellness teszt segítségével ellenőrizték, ami a sejtek egészségi állapotát követi nyomon. A tesztek alapján azoknál az embereknél, akik Himalája sót fogyasztottak magas volt a mineralizációt, kicsi az oxidatív stressz, nagy a sejtek hidratáltsága. Ezen eredményeknek köszönhetően bebizonyosodott, hogy a Himalája só normalizálja a mineralizáció folyamatát az emberi szervezetben, ezen felül hatékonyan segít stabilizálni a pH értékeket és az oxidatív stresszt. A sejtek hidratáltsága pedig 10%-kal növekedett. A Himalája sónak nem mutatkoztak káros mellékhatásai, nincsenek ellenjavallatai és nem lép kölcsönhatásba semmilyen élelmiszerrel.

2001. Grazi Egyetem, Ausztria- A kísérlet megállapította, hogy a Himalája só fogyasztása jelentős pozitív változásokat eredményezhet a légző-, a keringési-, a szervi-, a kötőszöveti-, és az idegrendszerben. A betegek arról számoltak be, hogy javult az alvás minősége, nőtt az energiájuk és a koncentrációképességük, az agyi aktivitásuk, közben fogytak is, tudatosabbak lettek, valamint a hajuk és a körmük is gyorsabban növekedett.

Himalája só termékek Itt!

Himalája só finomrózsaszín 1kg (Naturganik Himalaya só)

Himalája só finom rózsaszín 1kg (Naturganik Himalaya só)

A Himalája só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Tiszta, természetes finom szemű Himalaya kősó.

Ár: 695 Ft
Megnézem

Himalája só durvarózsaszín 500g (Naturganik Himalaya só)

Himalája só durva rózsaszín 500g (Naturganik Himalaya só)

A Himalaya só nem mesterségesen fehérített só, hozzáadott anyagokat nem tartalmaz!

Ár: 445 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!